Flyball.be

Wat is Flyball

Flyball is een teamsport waarbij 4 honden om beurt over 4 hindernissen naar een toestel rennen.

...

Lees meer
BFB

Het bestuur van BFB is een kleine actieve werkgroep, samengesteld uit leden van diverse flyballteams, en heeft tot doel de wedstrijden te coördineren, de reglementen op te...

Lees meer
Erelijst Honden 2018

erelijst-honden-2018.pdf

lees verder
Komende wedstrijden
07/04/2019 - Jumpers (lente)
lees verder

Flyball.be

De officiële website van Belgische Flyball Belge. Hier kan u als bezoeker alle info over Flyball en alle bij BFB aangesloten clubs vinden. Zin om eens Flyball in het echt te zien? Ga dan zekers eens kijken op één van de talrijke wedstrijden of spring eens binnen bij een club in uw buurt. Toch niet gevonden wat u zoekt of had u graag extra informatie. mail ons via: info@flyball.be

 

Europees Flyball Charter

De grootste Europese Flyball federaties/organisaties/teams hebben op initiatief van de BFB de handen in elkaar geslagen om een charter op te stellen welke luidt als volgt:

“Elke organisatie/federatie verbindt er zich toe nooit een team te weigeren op toernooien welke door hen worden georganiseerd, op basis van het lidmaatschap van dit team bij een organisatie/federatie die dit charter heeft ondertekend. De deelnemende teams accepteren en respecteren de reglementen en scheidsrechters van de organiserende organisatie/federatie.”

Het idee om de banden tussen de Europese Flyball-familie te versterken is gegroeid op het Europees Kampioenschap 2007 in Groot-Brittanië. Buiten “The British Flyball Association” werd er eveneens door tal van Duitse, Franse en Tsjechische organisaties enthousiast gereageerd op dit Charter. Het doel van dit charter is een open en verdraagzame Europese Flyball-familie te stimuleren.

Geïnteresseerde federaties/organisaties/teams die eveneens dit Europees Charter willen ondertekenen, kunnen steeds contact opnemen met BFB via info@flyball.be.