Zentastic - 03/09/2023

inschrijven is niet meer mogelijk

organisator

vereniging Zentastic
adres toernooi ZENtastic, Keiweg 67, 8460 Oudenburg, België
contactpersoon Roderick Creyf
e-mail info@zentastic-flyball.be
website website

wedstrijd

datum 03/09/2023
aanvangstijd 09:00
inschrijven ten laatste op 21/08/2023
ranglijst download de ranglijst
wedstrijdverloop download het wedstrijdverloop

meer info

omschrijving

Door een wijziging in de voetbalkalender kunnen wij geen gebruik meer maken van ons oorspronkelijk terrein, na vele tevergeefse pogingen om andere locatie te verkrijgen in verschillende gemeenten zijn we genoodzaakt om de wedstrijd te laten doorgaan op ons eigen terrein. Hierdoor kan er maar op 1 ring gelopen worden.

 

overnachtingsmogelijkheden

Gezien het een gezellige wedstrijd word met 17 teams zal er voldoende plaats zijn om te camperen. Voor wie wat meer luxe wil kan ook gebruik maken van een van de 2 officiele camper parkings met nutsvoorzieningen op geringe afstand. Gelieve per club door te mailen hoeveel plaats ongeveer nodig zal zijn naar secretariaat@zentastic-flyball.be

voorzieningen

Er zal electriciteit voorzien worden op de camping

catering

Op zaterdag avond zullen we spaghetti bolognese en veggie voorzien 15€ à volonté met inschrijving via secretariaat@zentastic-flyball.be en dit voor maandag 28/08 middernacht (liefst per club). Op zondag zullen er verse hamburgers (ook vegetarisch) en frietjes zijn.

meer info

 

Alle betalingen zowel voor de wedstrijd als voor de Spaghetti kunnen betaald worden op BE37363216910228 gelieve duidelijk te vermelden waarvoor en voor wie je betaald.

 

resultaten