Xpress Flyballteam - 21/05/2023

inschrijven is niet meer mogelijk

organisator

vereniging Xpress Flyballteam
adres toernooi Holland Xpress (Kynologenclub Zeeland), Westhavendijk 2, 4475 AC Wilhelminadorp, Nederland
contactpersoon Rien van Liere
e-mail livroka@zeelandnet.nl
website website

wedstrijd

datum 21/05/2023
aanvangstijd 09:00
inschrijven ten laatste op 08/05/2023
ranglijst download de ranglijst
wedstrijdverloop download het wedstrijdverloop

meer info

omschrijving

De wedstrijd is op hetzelfde terrein als vorige jaren. U kunt lange wandelingen maken door de polder en langs de zee. Pas wel op met het laten zwemmen van de honden. Er liggen nog altijd oesterschelpen in zee en die zijn zo scherp als scheermesjes!!

Uiteraard de strontjes opruimen. 

overnachtingsmogelijkheden

Kamperen mogelijk vanaf zaterdag 12.00 uur. Zoals u welicht nog weet is de camping bijna rond de ringen, maar niet echt ruim. We willen u vragen om dicht op elkaar te staan zodat iedereen een plaatsje heeft. Het Hemelvaartweekend is, zeker bij mooi weer, het drukste weekend van het jaar in Zeeland. Als u langer wil kamperen raden wij u aan een camping te reserveren. 

Ook bij ons is afval verwerken erg duur. Wij vragen dan ook uw eigen afval mee te nemen. Terug naar huis dan natuurlijk. Voor strontjes zijn er afvalbakken.

voorzieningen

toiletten - water 24/7. géén stroom

catering

Ook met een gering aantal vrijwilligers in de kantine gaan we proberen sowieso op zondag full service horeca te bieden. Koffie, thee, frisdrank, friet, broodje hamburger/kroket/frikadel etc. Dat alles tegen heel billijke prijzen. Hou ook het Facebook evenement Flyball by the Sea in de gaten.

extra: Zaterdagavond zal bar en terras voor drankjes open zijn. Van 19.30-22.00 uur. Volgens de weersvoorspelling kun je lekker buiten zitten.

meer info

De betaling van € 50,00 per team op bankrekening NL83 RABO 0380 5183 09 op naam van Kynologenclub Zeeland te Goes. Graag je teamnaam vermelden en betaling uiterlijk 14 mei 2023. 

resultaten