De Doorzetters - 26/09/2021

inschrijven is niet meer mogelijk

organisator

vereniging De Doorzetters
adres toernooi De Doorzetters - Domein Den Asberg, Asberg 28, 2260 Westerlo, België
contactpersoon Flor Carvers
e-mail info@flyball.be
website website

wedstrijd

datum 26/09/2021
aanvangstijd 09:00
inschrijven ten laatste op 13/09/2021
ranglijst download de ranglijst
wedstrijdverloop download het wedstrijdverloop

meer info

omschrijving
overnachtingsmogelijkheden

 

Kamperen is mogelijk op de camping van Den Asberg. Dit wil dus zeggen dat de kampeermogelijkheid betalend is en dat je zal moeten reserveren. Dit kan je doen via info@domeindenasberg.be, met een vermelding van deelname aan de wedstrijd. Wanneer je samen wil staan is dit mogelijk door je teamnaam ook door te geven in de mail. (De tarieven kan je vinden op de site van Den Asberg) 

----------------------------------

Il est possible de loger sur place au "camping Den Asberg". Cette option est payante et il faut réserver à l'avance. Pour cela, vous devez envoyer un mail à info@domeindenasberg.be en mentionnant votre participation au concours. Il est également possible d'être placé en équipe en mentionnant le nom de votre équipe dans le mail. Vous pouvez retrouver les tarifs sur le site de Den Asberg.

voorzieningen

Domein Den Asberg ligt aan de rand van natuurgebieden de Beeltjens en de Kwarekken, waar je terecht kan voor een wandeling met je hond. 

catering
meer info

De betaling van €50 per team via REALITY 4 DOGS VZW met rekeningnummer BE59 3631 4031 8826. Gelieve je teamnaam te vermelden in de mededeling.


Opgelet! De renbaan rondom het terrein mag niet betreden worden. Auto’s kunnen dan ook niet op het wedstrijdterrein. Er is een hondenlosloopweide achteraan, op het domein zelf vragen we om de honden aangelijnd te houden. 

resultaten