Zentastic - 03/09/2023

L'inscription n'est plus possible

organisateur

association Zentastic
adresse du tournoi ZENtastic, Keiweg 67, 8460 Oudenburg, Belgique
contact Roderick Creyf
e-mail info@zentastic-flyball.be
site website

compétition

date 03/09/2023
heure de début 09:00
date limite d'inscription 21/08/2023
liste télécharger le classement
déroulement de la compétition télécharger le déroulement du concours

plus d'info

informations complémentaires

Door een wijziging in de voetbalkalender kunnen wij geen gebruik meer maken van ons oorspronkelijk terrein, na vele tevergeefse pogingen om andere locatie te verkrijgen in verschillende gemeenten zijn we genoodzaakt om de wedstrijd te laten doorgaan op ons eigen terrein. Hierdoor kan er maar op 1 ring gelopen worden.

 

possibilités de logement

Gezien het een gezellige wedstrijd word met 17 teams zal er voldoende plaats zijn om te camperen. Voor wie wat meer luxe wil kan ook gebruik maken van een van de 2 officiele camper parkings met nutsvoorzieningen op geringe afstand. Gelieve per club door te mailen hoeveel plaats ongeveer nodig zal zijn naar secretariaat@zentastic-flyball.be

commodités

Er zal electriciteit voorzien worden op de camping

restauration

Op zaterdag avond zullen we spaghetti bolognese en veggie voorzien 15€ à volonté met inschrijving via secretariaat@zentastic-flyball.be en dit voor maandag 28/08 middernacht (liefst per club). Op zondag zullen er verse hamburgers (ook vegetarisch) en frietjes zijn.

plus d'info

 

Alle betalingen zowel voor de wedstrijd als voor de Spaghetti kunnen betaald worden op BE37363216910228 gelieve duidelijk te vermelden waarvoor en voor wie je betaald.

 

résultats