Xpress Flyballteam - 21/05/2023

L'inscription n'est plus possible

organisateur

association Xpress Flyballteam
adresse du tournoi Holland Xpress (Kynologenclub Zeeland), Westhavendijk 2, 4475 AC Wilhelminadorp, Pays-Bas
contact Rien van Liere
e-mail livroka@zeelandnet.nl
site website

compétition

date 21/05/2023
heure de début 09:00
date limite d'inscription 08/05/2023
liste télécharger le classement
déroulement de la compétition télécharger le déroulement du concours

plus d'info

informations complémentaires

De wedstrijd is op hetzelfde terrein als vorige jaren. U kunt lange wandelingen maken door de polder en langs de zee. Pas wel op met het laten zwemmen van de honden. Er liggen nog altijd oesterschelpen in zee en die zijn zo scherp als scheermesjes!!

Uiteraard de strontjes opruimen. 

possibilités de logement

Kamperen mogelijk vanaf zaterdag 12.00 uur. Zoals u welicht nog weet is de camping bijna rond de ringen, maar niet echt ruim. We willen u vragen om dicht op elkaar te staan zodat iedereen een plaatsje heeft. Het Hemelvaartweekend is, zeker bij mooi weer, het drukste weekend van het jaar in Zeeland. Als u langer wil kamperen raden wij u aan een camping te reserveren. 

Ook bij ons is afval verwerken erg duur. Wij vragen dan ook uw eigen afval mee te nemen. Terug naar huis dan natuurlijk. Voor strontjes zijn er afvalbakken.

commodités

toiletten - water 24/7. géén stroom

restauration

Ook met een gering aantal vrijwilligers in de kantine gaan we proberen sowieso op zondag full service horeca te bieden. Koffie, thee, frisdrank, friet, broodje hamburger/kroket/frikadel etc. Dat alles tegen heel billijke prijzen. Hou ook het Facebook evenement Flyball by the Sea in de gaten.

extra: Zaterdagavond zal bar en terras voor drankjes open zijn. Van 19.30-22.00 uur. Volgens de weersvoorspelling kun je lekker buiten zitten.

plus d'info

De betaling van € 50,00 per team op bankrekening NL83 RABO 0380 5183 09 op naam van Kynologenclub Zeeland te Goes. Graag je teamnaam vermelden en betaling uiterlijk 14 mei 2023. 

résultats