BFB - 13/03/2022

L'inscription n'est plus possible

organisateur

association BFB
adresse du tournoi Indoor oefenwedstrijd - De Soeverein, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel
contact
e-mail info@flyball.be

compétition

date 13/03/2022
heure de début 9:00
date limite d'inscription 01/03/2022
déroulement de la compétition télécharger le déroulement du concours

plus d'info

informations complémentaires

Wedstrijd Het wedstrijdgegeven is volstrekt in trainingsmodus. Elk team krijgt vier maal tien minuten mattijd. Op elke tien minuten heb je ongeveer 5 minuten opwarmingstijd, gevolgd door vijf heats RR. Aangezien het een oefenwedstrijd is worden trainingshulpstukken en extra mensen op het veld ook gewoon toegelaten, zolang men het team op de andere baan niet hindert. Er wordt op Tuffspun gelopen dus het is belangrijk dat de nageltjes van de honden kort geknipt zijn, en de poten intapen is aangeraden.

Op de ring die door BFB wordt bemand zal er getest worden met het nieuwe digitale wedstrijdsysteem, met de tablets. Dit is een test van het nieuwe systeem en uitslagen hebben geen verdere betekenis. Betaling Inschrijvingsgeld van 50 € per team te betalen op het rekeningnummer van BFB BE03 7330 0115 0084 met als vermelding ‘oefenwedstrijd 13/3 Lommel’. We huren de hal vanaf 8.00 h, en we verwachten dat ook dan pas de deuren zullen open gaan. We gaan ervan uit dat we ongeveer anderhalf uur tijd nodig hebben om alles op te stellen, en dat de wedstrijd dan start om 9.30 h. Mocht alles erg vlot verlopen, bestaat evenwel de kans dat we toch ook al iets vroeger starten.  Deelnemers dienen dan uiterlijk om 9.00 h aanwezig te zijn. De wedstrijd is normaal gezien gepland tot 16.00 h, dan hebben we nog twee uur tijd om alles terug op te ruimen en de hal achter te laten in de toestand dat hij was. De BFB teams stellen één ring op, en de KKUSH teams stellen de tweede ring op. Elk team zorgt voor enkele mensen die vanaf 8.00 h aanwezig zijn om op te stellen. In tegenstelling tot in 2020, wordt dit keer gelopen aan de andere zijde van de hal. Achter de rolpoort is er nog een vaccinatiecentrum ingericht, waar iedereen uit dient weg te blijven. We hebben de andere zijde van de hal volledig ter onze beschikking. Achter de ring is er nog een ruime zone waar de teams kunnen verblijven en stoelen en tafels zetten. Als het goed weer is, mogen er ook tenten buitengezet worden, maar de voetbalterreinen mogen door niemand betreden worden. Het is evident, maar gelieve er alles voor te doen dat ongelukjes met de honden binnen in de hal vermeden worden, en uiteraard dient alles achter jullie honden opgeruimd te worden in én uit de hal. Laat ons aub ons best doen om een zo goed mogelijke indruk van onze sport na te laten.

possibilités de logement

geen

commodités

Er is géén camping voorzien, we verwachten wel dat er voldoende parkeerplaats zal zijn voor auto’s dichtbij de ingang.

restauration

Gelieve ermee rekening te houden dat de catering in handen is van de cafetaria en wij geen eten of drinken zelf mogen aanbieden.  Als u zelf drank bij hebt, dient dit buiten genuttigd te worden. De cafetaria is wel de ganse dag geopend.

plus d'info

De metingen gaan door vanaf 8u30

résultats