De Doorzetters - 26/09/2021

L'inscription n'est plus possible

organisateur

association De Doorzetters
adresse du tournoi De Doorzetters - Domein Den Asberg, Asberg 28, 2260 Westerlo, Belgique
contact Flor Carvers
e-mail info@flyball.be
site website

compétition

date 26/09/2021
heure de début 09:00
date limite d'inscription 13/09/2021
liste télécharger le classement
déroulement de la compétition télécharger le déroulement du concours

plus d'info

informations complémentaires
possibilités de logement

 

Kamperen is mogelijk op de camping van Den Asberg. Dit wil dus zeggen dat de kampeermogelijkheid betalend is en dat je zal moeten reserveren. Dit kan je doen via info@domeindenasberg.be, met een vermelding van deelname aan de wedstrijd. Wanneer je samen wil staan is dit mogelijk door je teamnaam ook door te geven in de mail. (De tarieven kan je vinden op de site van Den Asberg) 

----------------------------------

Il est possible de loger sur place au "camping Den Asberg". Cette option est payante et il faut réserver à l'avance. Pour cela, vous devez envoyer un mail à info@domeindenasberg.be en mentionnant votre participation au concours. Il est également possible d'être placé en équipe en mentionnant le nom de votre équipe dans le mail. Vous pouvez retrouver les tarifs sur le site de Den Asberg.

commodités

Domein Den Asberg ligt aan de rand van natuurgebieden de Beeltjens en de Kwarekken, waar je terecht kan voor een wandeling met je hond. 

restauration
plus d'info

De betaling van €50 per team via REALITY 4 DOGS VZW met rekeningnummer BE59 3631 4031 8826. Gelieve je teamnaam te vermelden in de mededeling.


Opgelet! De renbaan rondom het terrein mag niet betreden worden. Auto’s kunnen dan ook niet op het wedstrijdterrein. Er is een hondenlosloopweide achteraan, op het domein zelf vragen we om de honden aangelijnd te houden.